Основните услуги, кoито предлага фирмата, са интериорен дизайн на апартаменти, къщи, жилища, офиси, магазини, заведения, хотели, както и проектиране и изработка на мебели, окачени тавани, полагане на настилки, декоративни мазилки, бои и други строително-монтажни дейности.

Фирмата предлага всичко от проектиране на интериора до авторски надзор на цялостното изпълнение, което включва строително-монтажни работи и производство на мебели.

Ако имате нужда от професионална помощ и консултация при оформянето на Вашия дом или офис, доверете се на нашите дизайнери, те ще Ви предложат много иновативни идеи, от които ще останете впечатлени. След одобрение на проекта можем да поемем изпълнението на обекта от СМР до изработване на мебелите.

Проектиране на мебели

Проектиране на мебели

Предлагамe проектиране и изработката на мебели по поръчка при съвместна работа с клиента. Мебелите са с индивидуален  дизайн, съобразени с характера  на клиента, с размерите и особеностите на пространствата, а също така и с изискванията на всеки клиент. Изготвяне на 3D дизайн - визуализация на спални, кухни, детски стаи, хол, трапезарии.

Ние се старемим максимално да удоволетворяваме изискванията и потребностите на нашите клиенти. Изготвяме нашите идеи за дизайн, цветови решения, мебели, материали, осветление. Вие виждате нашите идеи и съвместно решаваме кое как да остане и как да се промени, за да получим резултат, който е най-подходящ за Вас.

Във всяко едно жилище се налага малка или по-голяма част от мебелите да бъде направена по поръчка. Или мястото е специфично или на пазара не може да бъде намерена мебел, която да удовлетворява всички поставени от клиента изисквания. Поради тази причина ние предлагаме проектирането на мебелите. Ще Ви покажем чертежи, по които мебелите Ви ще бъдат произведени.

Интериорен дизайн от категория: Детски стаи