Основните услуги, кoито предлага фирмата, са интериорен дизайн на апартаменти, къщи, жилища, офиси, магазини, заведения, хотели, както и проектиране и изработка на мебели, окачени тавани, полагане на настилки, декоративни мазилки, бои и други строително-монтажни дейности.

Фирмата предлага всичко от проектиране на интериора до авторски надзор на цялостното изпълнение, което включва строително-монтажни работи и производство на мебели.

Ако имате нужда от професионална помощ и консултация при оформянето на Вашия дом или офис, доверете се на нашите дизайнери, те ще Ви предложат много иновативни идеи, от които ще останете впечатлени. След одобрение на проекта можем да поемем изпълнението на обекта от СМР до изработване на мебелите.

Производство на мебели

Производство на мебели

Нашата фирма разполага с цех за производство на всякакви мебели по индивидуално желание и изискване. Ние изработваме Вашите мебели след Вашето одобрение, стараем се да задоволим Вашите желания така, че след това да се чувствате удобно и комфортно в мебелите, които сте си избрали.

 

Интериорен дизайн от категория: Дизайн на детски стаи