Кухня Мини. Дизайн на кухни interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1503-0717
Интериорен дизайн 1503-0717 е разглеждан: 4491 пъти
Детайли на:

Дизайн на кухни

Кухня Мини

Проектирането за малки помещения е истинско предизвикателство. В тази тясна кухня малкото пространство е овладяно умело, като обзавеждането е разположено функционално с достатъчно място за свободно движение и домакинска работа. Намерено е кътче дори за малка маса за хранене и три стола.
Кухненското обзавеждане се състои от всички необходими шкафове и чекмеджета за съхранение на съдове и продукти, модерни вградени електроуреди и дори широк двоен хладилник. За изпълнението на обзавеждането е заложено ПДЧ с дървесна шарка в бледи тонове, термоплот с наподобяващо камък покритие и бяло ПДЧ. В дизайна е заложено на врати без стърчащи дръжки, които биха могли да пречат на свободното движение в малкото пространство. Вместо това е заложено на прибрани кант дръжки за долен ред шкафове и пуш-бутони за горен ред.
Проектирани са ненатрапчиви окачени тавани, в които е скрито LED осветление. Цветовото решение в бели и бледи кремави тонове е изключително подходящо за малката стаичка, а стената в огледална венецианска мазилка при къта за хранене визуално разширява пространството. Включването на два ярко жълти стола разчупва цветовата схема и носи добро настроение.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Кухня Мини

Изпратете ни запитване за Кухня Мини


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти