Спалня „Въздишка“. Дизайн на спални interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1300-1462
Интериорен дизайн 1300-1462 е разглеждан: 2827 пъти
Детайли на:

Дизайн на спални

Спалня „Въздишка“

Прекрасно проектирана спалня в сини и бели цветове, изпълващи помещението с магическо усещане, което може да накара всеки един да въздъхне с удивление. Всеки детайл от този интериор е внимателно съчетан с другите, така че да бъде постигнат максимален комфорт и великолепие на обзавеждането.
Подът е постлан с мек килим с дълъг косъм, по който би било уникално удоволствие да се стъпва на босо. Стените са решени с тапети в бледо синьо. Таванът е на три нива, като между тях има поставено скрито LED осветление, а в центъра е окачен плафониер, който придава на интериорната атмосферата още по-изтънчена визия. Трите нива представляват една основна част и две нива окачени гипсокартонени плоскости, които са покрити с венецианска декоративна мазилка. Прозорците са покрити с бели прозрачни и с тъмно сини плътни пердета, което подсилва интимната обстановка в спалнята. В центъра на стаята е поставено голямо, тапицирано в еко кожа легло, пред него е сложена ракла за съхранение, имаща функцията и на пейка, която е по същия начин тапицирана. От двете страни на спалнята са разположени нощни шкафчета, изработени от MDF плочи с покритие от лак-гланц, като чекмеджетата се отварят с push механизъм, а върху тях са поставени нощни лампи с елегантен дизайн. Достатъчното, оставащо, свободно пространство в помещението е оползотворено, като в него е изграден малък кът за почивка, състоящ се от два стола и малка масичка.


Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Спалня „Въздишка“

Изпратете ни запитване за Спалня „Въздишка“


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти