Баня Шоколад. Дизайн на бани interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1957-1306
Интериорен дизайн 1957-1306 е разглеждан: 1778 пъти
Детайли на:

Дизайн на бани

Баня Шоколад

Този интериор със сигурност ще Ви се услади много! Шоколадово-карамелените цветове придават такова сладко излъчване на интериора, че думите, с които може да го опишем, просто убягват и остава само едно приятно усещане.
Забелязваме едно практично разположение на душ кабина, тоалетна и мивка, като пространството е максимално оползотворено. Зоната за къпане е оградена от стъклени прегради. Все по-често се среща вече в съвременните интериори конзолна тоалетна с вградено казанче, от естетична гледна точка, това е много добро решение. Друг важен компонент в дизайна на тази баня е мивката с тоалетката. Плотът може да бъде изработен от технически камък по желание, както и от MDF с влагоустойчиво покритие. Огледалото е голямо и е снабдено с LED осветление. Таванът е покрит с мазилка, а облицовката на стените и настилката на пода е мозайка.


Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, -

Коментирай Баня Шоколад

Изпратете ни запитване за Баня Шоколад


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти