Детска стая Фреш. Дизайн на детски стаи interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1502-1335
Интериорен дизайн 1502-1335 е разглеждан: 4930 пъти
Детайли на:

Дизайн на детски стаи

Детска стая Фреш

Детска стая за две деца и много игри. Компактно разположените на две нива легла освобождават широко място за забавления. Плоскостите, крепящи горното легло, са перфорирани с кръгли форми, които пропускат светлина. Към леглата са предвидени гардероб и стълбичка с чекмеджета. Корпусът на целия модул е изпълнен от МДФ в неутрални бели и сиви тонове, а вратичките могат да бъдат оцветени в цветове по избор.
Обзавеждането включва още ТВ-модул с шкафове, рафтове за стена, работно бюро за двама и ненатрапчив вграден гардероб. Всички мебели са със заоблени ръбове за безопасност на децата.
Слънчево жълто в избрани стенни повърхности внася свежест и весело настроение, а мек килим в подходяща разцветка завършва композицията.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Детска стая Фреш

Изпратете ни запитване за Детска стая Фреш


ovk komentari   коментари (1)


климатизации

Мария Петрова

Здравейте, хареса ни решението за детска стая, но незнаем какви са размерите и дали са подходящи за нас, детската стая е подобна на тази, която е тук на проекта. Как бихме могли да разберем размери и цени и по какъв начин става поръчката? Ние сме от Пловдив.


публикувано: 10 Август 2016, 17:12:39 годинакухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти