Дизайн на Баня от интериорен проект в гр.Перник. Интериорен дизайн на голям апартамент в гр.Перник interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1132-1012-013
Баня в розово и кремаво – от този интериор лъха разкош и комфорт. Всичко е проектирано с голямо внимание към детайла. Стените са изцяло решени с мозайка с блясък, а подът е с фаянсови плочки с голям размер.
Дизайнът на санитарната керамика е в унисон с основната концепция за заоблени форми. Душът е вграден в тавана, а в стената сме предвидили кръгли ниши за шампоани и козметика.
Тази баня е наслада за сетивата – хармонични цветове и преливащи се форми.

Категории интериорен дизайн:
Семпъл и стилен интериор на тристайно жилище, - Интериорен дизайн на апартамент в гр.Ямбол, - Интериор на апартамент кв Драгалевци София, - Цялостен интериорен проект София квартал Изток, - Интериор Галакси, - Апартамент в Центъра, - Интериор на къща в гр. Самоков, - Интериорен дизайн на апартамент в квартал Гео Милев, - Интериорен дизайн на къща във вилна зона до гр.София, - Интериор на апартамент в гр.Стражица, - Дизайн на апартамент в ж.к.Дружба, - Дизайн на апартамент в ж.к.Мотописта, - Интериорен дизайн на мезонет в Монтана, - Интериорен дизайн на апартамент в гр. Видин, - Модерно обзаведено жилище, - Интериор на апартамент от кв. Надежда, - Интериор на жилище с нестандартна визия, - Интериор на жилище в свежи цветове, - Обзавеждане за жилище в топли цветове, - Интериор на жилище Корнелия, - Апартамент Винтидж, - Апартамент Дария, - Мезонет от кв. Надежда, - Интериор на къща в Горна баня, - Малко и компактно студио, - Интериорен дизайн на апартамент в бяло, - Интериор на жилище в съвременен стил, - Интериор на апартамент в ж.к. Овча купел, -

Коментирай Дизайн на Баня от интериорен проект в гр.Перник

Изпратете ни запитване за Дизайн на Баня от интериорен проект в гр.Перник


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти