Дизайн на Детска стая за момче от интериорен проект на къща край София. Интериорен дизайн на къща във вилна зона до гр.София interiorendizain.eu

Артикулен номер : 432-0511-2013
Детската стая на момчето е в модерен, изчистен стил. Тук откриваме комбинация на кръгли форми при окачения таван и правоъгълни модули и шкафове.
За да се постигне интересна визия, сме съчетали бледо синьо в стените мебелите с декоративен фототапет с черно-бял растер. Заложили сме голям телевизор за екстремни видео игри, но и достатъчно рафтове и шкафове за книги и учебни пособия.
Бюрото е част от целия модул на едната стена, където е позиционирано и леглото с висока табла. Предвидили сме две меки кресла, подходящи за свежата младежка стая.

Категории интериорен дизайн:
Семпъл и стилен интериор на тристайно жилище, - Интериорен дизайн на апартамент в гр.Ямбол, - Интериор на апартамент кв Драгалевци София, - Цялостен интериорен проект София квартал Изток, - Интериор Галакси, - Апартамент в Центъра, - Интериор на къща в гр. Самоков, - Интериорен дизайн на голям апартамент в гр.Перник, - Интериорен дизайн на апартамент в квартал Гео Милев, - Интериор на апартамент в гр.Стражица, - Дизайн на апартамент в ж.к.Дружба, - Дизайн на апартамент в ж.к.Мотописта, - Интериорен дизайн на мезонет в Монтана, - Интериорен дизайн на апартамент в гр. Видин, - Модерно обзаведено жилище, - Интериор на апартамент от кв. Надежда, - Интериор на жилище с нестандартна визия, - Интериор на жилище в свежи цветове, - Обзавеждане за жилище в топли цветове, - Интериор на жилище Корнелия, - Апартамент Винтидж, - Апартамент Дария, - Мезонет от кв. Надежда, - Интериор на къща в Горна баня, - Малко и компактно студио, - Интериорен дизайн на апартамент в бяло, - Интериор на жилище в съвременен стил, - Интериор на апартамент в ж.к. Овча купел, -

Коментирай Дизайн на Детска стая за момче от интериорен проект на къща край София

Изпратете ни запитване за Дизайн на Детска стая за момче от интериорен проект на къща край София


ovk komentari   коментари (0)