Дизайн на Кухня Лайм. Дизайн на кухни interiorendizain.eu

Артикулен номер : 102-919
Интериорен дизайн 102-919 е разглеждан: 6575 пъти
Детайли на:

Дизайн на кухни

Дизайн на Кухня Лайм

Кухня Лайм е вдъхновена от свежите цитрусови плодове. Вратичките на първия ред горни шкафове са с принт на лимони в абстрактна композиция. Цялата кухня е от МДФ лак гланц в мек нюанс на зелено по изрично желание на клиента, но се получи много свежо. Горните шкафове са на два реда, като второто ниво надстърча с 15см и по този начин се увеличава пространството за съхранение.
В долния ред шкафове са предвидени фурна, котлони, хладилник и миялна за вграждане – функционално решение за електроуредите в съвременната кухня. Ъгловият шкаф е решен с ъглов механизъм – кошници, които се завъртат и изтеглят, за максимално оползотворяване на пространството.
Всички вратички са с механизми на Blum за плавно прибиране, за да се подсигури устойчивостта им за дълго време. Плотът и гърбът на кухнята са от технически камък, който е с отлични показатели за издържливост и е лесен за почистване и поддръжка.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Дизайн на Кухня Лайм

Изпратете ни запитване за Дизайн на Кухня Лайм


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти