Дизайн на Спалня от Апартамент в Центъра. Апартамент в Центъра interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1734-1703
Интериорен дизайн 1734-1703 е разглеждан: 7146 пъти
Детайли на:

Апартамент в Центъра

Дизайн на Спалня от Апартамент в Центъра

Спалнята е решена в топли, млечни нюанси на кафяво, венге и карамел. Мебелите са бели, от пръскан МДФ, елегантни и стилни.
Интериорното оформление носи усещане за лукс и класа. Стаята е просторна и добре осветена с модерни лампи и скрито в деликатен окачен таван осветление.
В спалнята сме създали няколко зони. Е къта за спане е разположено голямо легло с висококачествена тапицерия в светъл тон. В зоната за работа е предвидено малко бюро с етажерки над него.

Категории интериорен дизайн:
Семпъл и стилен интериор на тристайно жилище, - Интериорен дизайн на апартамент в гр.Ямбол, - Интериор на апартамент кв Драгалевци София, - Цялостен интериорен проект София квартал Изток, - Интериор Галакси, - Интериор на къща в гр. Самоков, - Интериорен дизайн на голям апартамент в гр.Перник, - Интериорен дизайн на апартамент в квартал Гео Милев, - Интериорен дизайн на къща във вилна зона до гр.София, - Интериор на апартамент в гр.Стражица, - Дизайн на апартамент в ж.к.Дружба, - Дизайн на апартамент в ж.к.Мотописта, - Интериорен дизайн на мезонет в Монтана, - Интериорен дизайн на апартамент в гр. Видин, - Модерно обзаведено жилище, - Интериор на апартамент от кв. Надежда, - Интериор на жилище с нестандартна визия, - Интериор на жилище в свежи цветове, - Обзавеждане за жилище в топли цветове, - Интериор на жилище Корнелия, - Апартамент Винтидж, - Апартамент Дария, - Мезонет от кв. Надежда, - Интериор на къща в Горна баня, - Малко и компактно студио, - Интериорен дизайн на апартамент в бяло, - Интериор на жилище в съвременен стил, - Интериор на апартамент в ж.к. Овча купел, -

Коментирай Дизайн на Спалня от Апартамент в Центъра

Изпратете ни запитване за Дизайн на Спалня от Апартамент в Центъра


ovk komentari   коментари (0)