Дизайн на Спалня от интериорен проект на къща край София. Интериорен дизайн на къща във вилна зона до гр.София interiorendizain.eu

Артикулен номер : 359-1105-013
Родителската спалня в тази къща е стилна и с модернистично излъчване. Окачените тавани със скосявания и неправилните геометрични форми на модулите ѝ придават уникалност.
Цветовата гама е балансирана и хармонична. Светла дъбова дървесина се появява не само в пода, но и в окачения таван. Голямо луксозно легло, тапицирано с кожа, е в центъра на помещението, а срещу него е ТВ модулът със секция за книги и декорации.
В интериора не липсва тоалетката с огледало, картините и аксесоари, придаващи изтънченост. Обособихме и кът с модерно кресло с поставка за Вашето питие.

Категории интериорен дизайн:
Семпъл и стилен интериор на тристайно жилище, - Интериорен дизайн на апартамент в гр.Ямбол, - Интериор на апартамент кв Драгалевци София, - Цялостен интериорен проект София квартал Изток, - Интериор Галакси, - Апартамент в Центъра, - Интериор на къща в гр. Самоков, - Интериорен дизайн на голям апартамент в гр.Перник, - Интериорен дизайн на апартамент в квартал Гео Милев, - Интериор на апартамент в гр.Стражица, - Дизайн на апартамент в ж.к.Дружба, - Дизайн на апартамент в ж.к.Мотописта, - Интериорен дизайн на мезонет в Монтана, - Интериорен дизайн на апартамент в гр. Видин, - Модерно обзаведено жилище, - Интериор на апартамент от кв. Надежда, - Интериор на жилище с нестандартна визия, - Интериор на жилище в свежи цветове, - Обзавеждане за жилище в топли цветове, - Интериор на жилище Корнелия, - Апартамент Винтидж, - Апартамент Дария, - Мезонет от кв. Надежда, - Интериор на къща в Горна баня, - Малко и компактно студио, - Интериорен дизайн на апартамент в бяло, - Интериор на жилище в съвременен стил, - Интериор на апартамент в ж.к. Овча купел, -

Коментирай Дизайн на Спалня от интериорен проект на къща край София

Изпратете ни запитване за Дизайн на Спалня от интериорен проект на къща край София


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти