Дизайн на баня от Апартамент в Центъра. Апартамент в Центъра interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1750-1703
Интериорен дизайн 1750-1703 е разглеждан: 6629 пъти
Детайли на:

Апартамент в Центъра

Дизайн на баня от Апартамент в Центъра

В цялостния интериорен проект, който ви представяме, участва и банята. Нейният дизайн следва основната идея за визията на апартамента.
Материалите, които сме използвали, са фурнирован МДФ, висок клас теракот и мазилки, имитиращи ламперия. Потърсено е усещане за топлина и уют, лукс и висококачествено изпълнение.
Заложена е на цветово решение с тъмно венге и златиста дървесна текстура в комбинация с неутрално бяло. Материалите преминават през различните повърхности - под стени, таван и обзавеждане, създавайки усещане за артистизъм и стил.

Категории интериорен дизайн:
Семпъл и стилен интериор на тристайно жилище, - Интериорен дизайн на апартамент в гр.Ямбол, - Интериор на апартамент кв Драгалевци София, - Цялостен интериорен проект София квартал Изток, - Интериор Галакси, - Интериор на къща в гр. Самоков, - Интериорен дизайн на голям апартамент в гр.Перник, - Интериорен дизайн на апартамент в квартал Гео Милев, - Интериорен дизайн на къща във вилна зона до гр.София, - Интериор на апартамент в гр.Стражица, - Дизайн на апартамент в ж.к.Дружба, - Дизайн на апартамент в ж.к.Мотописта, - Интериорен дизайн на мезонет в Монтана, - Интериорен дизайн на апартамент в гр. Видин, - Модерно обзаведено жилище, - Интериор на апартамент от кв. Надежда, - Интериор на жилище с нестандартна визия, - Интериор на жилище в свежи цветове, - Обзавеждане за жилище в топли цветове, - Интериор на жилище Корнелия, - Апартамент Винтидж, - Апартамент Дария, - Мезонет от кв. Надежда, - Интериор на къща в Горна баня, - Малко и компактно студио, - Интериорен дизайн на апартамент в бяло, - Интериор на жилище в съвременен стил, - Интериор на апартамент в ж.к. Овча купел, -

Коментирай Дизайн на баня от Апартамент в Центъра

Изпратете ни запитване за Дизайн на баня от Апартамент в Центъра


ovk komentari   коментари (1)


климатизации

xristina nikolova

mnooogo krasivo straxoten stil radost za moeto oko


публикувано: 12 Ноември 2013, 13:39:15 година