Дизайн на детска от Апартамент в Центъра. Апартамент в Центъра interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1604
Интериорен дизайн 1604 е разглеждан: 1886 пъти
Детайли на:

Апартамент в Центъра

Дизайн на детска от Апартамент в Центъра

Тази детска стая се отличава със свежите си и топли цветове, които са изключително подходящи за малките деца. Прасковеното в съчетание с пъпешово жълто правят дизайна по-интересен и сладък. Избрахме тези жълти цветове за стаята, като по този начин създадохме един интериор, изпълнен с енергия и жизнерадост. Добавихме към цветната палитра малко бяло и прасковено - за по-нежно излъчване.
Пространството в помещението е максимално оползотворено, обзаведохме го с гардероб и с множество шкафове с отворени и затворени обеми за съхранение. Подът е от светъл ламинат. Поставихме ефектно, скрито LED осветление, което комбинирахме с лунички.


Категории интериорен дизайн:
Семпъл и стилен интериор на тристайно жилище, - Интериорен дизайн на апартамент в гр.Ямбол, - Интериор на апартамент кв Драгалевци София, - Цялостен интериорен проект София квартал Изток, - Интериор Галакси, - Интериор на къща в гр. Самоков, - Интериорен дизайн на голям апартамент в гр.Перник, - Интериорен дизайн на апартамент в квартал Гео Милев, - Интериорен дизайн на къща във вилна зона до гр.София, - Интериор на апартамент в гр.Стражица, - Дизайн на апартамент в ж.к.Дружба, - Дизайн на апартамент в ж.к.Мотописта, - Интериорен дизайн на мезонет в Монтана, - Интериорен дизайн на апартамент в гр. Видин, - Модерно обзаведено жилище, - Интериор на апартамент от кв. Надежда, - Интериор на жилище с нестандартна визия, - Интериор на жилище в свежи цветове, - Обзавеждане за жилище в топли цветове, - Интериор на жилище Корнелия, - Апартамент Винтидж, - Апартамент Дария, - Мезонет от кв. Надежда, - Интериор на къща в Горна баня, - Малко и компактно студио, - Интериорен дизайн на апартамент в бяло, - Интериор на жилище в съвременен стил, - Интериор на апартамент в ж.к. Овча купел, -

Коментирай Дизайн на детска от Апартамент в Центъра

Изпратете ни запитване за Дизайн на детска от Апартамент в Центъра


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти