Дневна „Елеганс“. Дизайн на дневни стаи interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1432-2708
Интериорен дизайн 1432-2708 е разглеждан: 2886 пъти
Детайли на:

Дизайн на дневни стаи

Дневна „Елеганс“

Дневната на това жилище е достатъчно просторна и дава възможност за разположение на повече мебели. Решихме, че бели нюанси, комбинирани с дървесен декор, са изключително подходяща идея за мястото.
Всяка част от този интериор може да ви грабне. Започваме от окачения таван, който е покрихме с декоративна венецианска мазилка. Добавихме LED светлина под формата на различни осветителни тела – лунички, пендели и ленти. За стените използвахме латекс в цвят охра и ламперия в цвят венге. Подът е гранитогрес, като цвят го съчетахме с кожената тапицерия на дивана. Това, което привлича в тази дневна, са библиотеките, които представляват голяма част от обзавеждането. В къта за отдих поставихме голям диван с множество декоративни възглавници и с вградено в подлакътника осветление; две табуретки и малка масичка. От дневната свободно се преминава към кухнята и по средата, между тях на символична колона окачихме телевизор, а под него има TV шкаф. За да подсилим удобството в този прекрасен хол, постлахме мек килим, закрихме прозорците с красиви пердета и прибавихме между двете библиотеки декоративен, светещ елемент от плексиглас със скрито осветление.


Категории интериорен дизайн:
Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Дневна „Елеганс“

Изпратете ни запитване за Дневна „Елеганс“


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти