Дневна Елина. Дизайн на дневни стаи interiorendizain.eu

Артикулен номер : 602-91-15
Интериорен дизайн 602-91-15 е разглеждан: 5430 пъти
Детайли на:

Дизайн на дневни стаи

Дневна Елина

Тази дневна е в меки топли тонове, излъчваща уют, и е съчетание на модерно с ретро звучене. Състои се от зона за почивка с ъглов диван, холна маса и ТВ секция. Диванът е с широка лежанка, която ще се използва за легло и ракла под седалните части. Колоната в ъгъла е облечена с тапициран МДФ, в същата светла дамаска. Холната секция е с изчистена линия и достатъчно място за съхранение на вещи и декорации, а вляво е поместен малък гардероб като допълнителна мебел за съхранение на дрехи.
Втората зона в помещението е трапезарната, която се състои от маса за хранене с четири стола и трапезарен шкаф. Корпусните мебели и плотовете на масите са изработени от МДФ боя лак гланц в съответстващи цветове. Основите на масите са метални конструкции и също си кореспондират.
Една от стените е облицована с декоративна мазилка Creos в керемиден нюанс, а огледалото в центъра създава усещане за простор. Интериорното осветление е подбрано така, че да се постигне по-приглушена и по-ярка осветеност на стаята в зависимост от заниманията на обитателите.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Дневна Елина

Изпратете ни запитване за Дневна Елина


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти