Дневна Монтана. Дизайн на дневни стаи interiorendizain.eu

Артикулен номер : 2351-2107
Интериорен дизайн 2351-2107 е разглеждан: 2788 пъти
Детайли на:

Дизайн на дневни стаи

Дневна Монтана

Великолепие в млечни цветове. Естетично издържан интериор на дневна, отговарящ на всичките нужди на жителите. Проектът е на хол, от който може свободно да се преминава към кухнята или към коридора.
Подът е решен в светъл тон ламиниран паркет, който е използван като ламперия за едната стена и за част от тавана. В интериора е заложено на опънат таван, скрито осветление и лунички, които дават повече светлина по периферията, и в средата на стаята. Като обзавеждане можем да кажем, че със сигурност е търсен максималния уют на обитателите на жилището.
Централното място в композицията се заема от един разкошен, бял, кожен диван; точно до него е поставен фотьойл, който същевременно е и модулна част и от дивана. От към мебели, интериорът е опростен, което го прави още по-привлекателен, като по този начин, също по равно се забелязва всеки един изграждащ компонент от помещението и така може да се види цялостното обаяние на дневната.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Дневна Монтана

Изпратете ни запитване за Дневна Монтана


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти