Дневна от къща в Горна баня . Интериор на къща в Горна баня interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1927-1406
Интериорен дизайн 1927-1406 е разглеждан: 2002 пъти
Детайли на:

Интериор на къща в Горна баня

Дневна от къща в Горна баня

Този проект на дневна със своите кафяви нюанси и заедно с камината създават в дома една изключителна топла атмосфера. Цветовете са хармонично подбрани, така че внасят полъх на спокойствие и уют.
Една част от стените в помещението са оцветени в тъмно натурално кафяво, друга пък част от са облицовани в декоративни плоскости, имитиращи дърво. Подовата настилка представлява ламиниран паркет в светъл нюанс, което в комбинация с останалите светли елементи в стаята, образува една оптическа илюзия за по-голямо пространство.
Обзавеждането е формирано от диван с лежанка, с дамаска и кожа, и към него са прибавени бели, и кафяви декоративни възглавнички. Вместо една, има две холни маси, изработени от алуминий, като на едната плота е от стъкло а на другата от MDF плоскост с лаково покритие-бял гланц. В мебелировката са включени още TV модул, библиотека, кожено кресло за четене.

Категории интериорен дизайн:
Семпъл и стилен интериор на тристайно жилище, - Интериорен дизайн на апартамент в гр.Ямбол, - Интериор на апартамент кв Драгалевци София, - Цялостен интериорен проект София квартал Изток, - Интериор Галакси, - Апартамент в Центъра, - Интериор на къща в гр. Самоков, - Интериорен дизайн на голям апартамент в гр.Перник, - Интериорен дизайн на апартамент в квартал Гео Милев, - Интериорен дизайн на къща във вилна зона до гр.София, - Интериор на апартамент в гр.Стражица, - Дизайн на апартамент в ж.к.Дружба, - Дизайн на апартамент в ж.к.Мотописта, - Интериорен дизайн на мезонет в Монтана, - Интериорен дизайн на апартамент в гр. Видин, - Модерно обзаведено жилище, - Интериор на апартамент от кв. Надежда, - Интериор на жилище с нестандартна визия, - Интериор на жилище в свежи цветове, - Обзавеждане за жилище в топли цветове, - Интериор на жилище Корнелия, - Апартамент Винтидж, - Апартамент Дария, - Мезонет от кв. Надежда, - Малко и компактно студио, - Интериорен дизайн на апартамент в бяло, - Интериор на жилище в съвременен стил, - Интериор на апартамент в ж.к. Овча купел, -

Коментирай Дневна от къща в Горна баня

Изпратете ни запитване за Дневна от къща в Горна баня


ovk komentari   коментари (0)