Дневна с кухня Грейси. Дизайн на дневни стаи interiorendizain.eu

Артикулен номер : 5467-4478
Интериорен дизайн 5467-4478 е разглеждан: 3786 пъти
Детайли на:

Дизайн на дневни стаи

Дневна с кухня Грейси

Прекрасно съчетание на цветове, иделано разположение на мебели и качествени материали – това накратко са характеристиките на този интериорен проект.
Стаята, която виждате, включва в себе си три зони: зона за отдих, за хранене и зона за приготовление на храна. Дизайнът на интериора е стилен, модерен, непретенциозен и практичен, последното е качество, изключително търсено в днешно време.
Добрата подредба на мебелите е предпоставка за уют у дома. До прозорците се намира мястото за почивка. Тук полягайки или седейки на мекия диван, можете да изберете да почетете някоя книга от рафта, намиращ се зад меката мебел или пък да погледате интересен филм. Непосредствено до този кът се намира неголяма трапезна маса, на която удобно можете да се настаните, хапвайки нещо вкусно, като от това място също можете да гледате телевизия. И накрая остана кухнята. Шкафовете са на два реда и са ъглово разположени. На визуализациите можете да забележите, че липсват дръжки. Причината е, че те са заместени от механизми за отваряне на вратички, чрез натискане. Някои предпочитат този вариант, поради това, че така визията на мебелите изглежда по-изчистена.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Дневна с кухня Грейси

Изпратете ни запитване за Дневна с кухня Грейси


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти