Дневна с кухня Луиза. Дизайн на дневни стаи interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1913-0408
Интериорен дизайн 1913-0408 е разглеждан: 5390 пъти
Детайли на:

Дизайн на дневни стаи

Дневна с кухня Луиза

Съвременното строителство се различава с помещения, в които често са разпределени няколко зони. Тук ще Ви представим един такъв проект, който включва дневна с кухненска и трапезна зона.
Ламиниран паркет покрива цялата стая. Гипсокартонени плоскости са използвани за декориране, както на тавана – под формата на окачен таван, така и за стените. тези елементи са покрити с декоративна мазилка Травертино. Декорации в интериора се срещат и под формата на тухлена и дървена облицовка. Дървени летви, разположени успоредно, добавят двойна доза нестандартно излъчване на цялостната картина.
Обзавеждането е семпло и функционално. Започвайки от кухнята, забелязваме, че шкафовете имат естествено продължение, което се превръща в портманто. Включени са модерни вградени уреди. Използвани са механизми на Blum. Като материал за изработката, е използван MDF. Дневният кът е обзаведен с удобен кожен диван, стол-кресло с метална основа и малка масичка. Трапезната част от помещението се формира от маса за четирима в минималистичен стил и дизайнерски столове от поликарбонат. Към мебелировката са добавени още помощен шкаф и етажерки. Цялата атмосфера се затопля от камина на дърва. Като краен завършек са използвани семпли и елегантни висящи лампи с черни, цилиндрични абажури.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Дневна с кухня Луиза

Изпратете ни запитване за Дневна с кухня Луиза


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти