Дневна с кухня и трапезария с модерен интериор. Дизайн на дневни стаи interiorendizain.eu

Артикулен номер : 2210-0507
Интериорен дизайн 2210-0507 е разглеждан: 2151 пъти
Детайли на:

Дизайн на дневни стаи

Дневна с кухня и трапезария с модерен интериор

Ето едно практично и напоследък често срещане решение за сливане на дневна, кухня и трапезария в едно помещение. Тази тенденция за премахване на стените и преградите между посочените зони от дома е започнала през последните години и все още се спазва. Някои от причините за това са: по-лесното общуване между хората по време на приготвяне на вечерята, например, а също така и спестяване на пространство. И все пак зоните често имат своите разграничителни белези. Тук, в този наш проект, такива белези са окачените тавани и осветителните тела, които съответно над кухнята и дневната са еднакви. В тях са вградени лунички, а над тях е скрито LED осветление. Таванът над трапезната маса пък е решен в кръгла форма, а осветлението е полилей. Друг знак за отделяне на зоните е подовата настилка, която в кухнята е теракот, а в останалата част от помещението е ламиниран паркет. По подобен начин са и стените, като единствено в дневната зона се различава покритието им.
Прозорците в цялата стая са покрити с римски щори. Кухнята е разделена в три части, основната част включва мивка, вградени електроуреди и шкафове за съхранение на кухненска посуда, продукти и храна; втората част представлява чекмеджета с площ за приготвяне на храната и бар плот; а третата е вграден хладилник с шкаф над него. Трапезният кът се образува от голяма кръгла маса с 8 стола. Зоната за отдих се формира от ъглов диван, малка масичка, и TV сет.


Категории интериорен дизайн:
Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Дневна с кухня и трапезария с модерен интериор

Изпратете ни запитване за Дневна с кухня и трапезария с модерен интериор


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти