Интериор на Кухня Лебед. Дизайн на кухни interiorendizain.eu

Артикулен номер : 135-0928
Интериорен дизайн 135-0928 е разглеждан: 7457 пъти
Детайли на:

Дизайн на кухни

Интериор на Кухня Лебед

Тази минималистична кухня е подходяща за всеки дом с модерно излъчване. Един от неутралните и доста често предпочитани цветове за интериора, е белият цвят. Асоциациите, които може да направим с него са чистота и ред. Белият цвят прекрасно се съчетава с останалите цветове. Положили сме го в различни части от интериора: пода, тавана и в цялото кухненско обзавеждане. Чрез него сме постигнали хармонична атмосфера, излъчваща спокойствие. Другият основен цвят в тази кухня е сивият. В него сме направили стените и гърба на кухнята. Кухнята пряко комуникира с дневната, без да има цветово зониране, което да ги разграничава.
Шкафовете са от МДФ лак, а вратичките са с чупещ механизъм HF на горен ред и механизми за плавно затваряне на долен ред шкафове. Кухнята е оборудвана с всички необходими уреди и съчетава удобство и стил.
Модулният ТВ шкаф и рафтчетата са прекрасно допълнение за кухня с трапезария – приятно място за готвене, но и за гледане на телевизия по време на семейната вечеря.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Интериор на Кухня Лебед

Изпратете ни запитване за Интериор на Кухня Лебед


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти