Интериор на дневна „Блясък“ . Дизайн на дневни стаи interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1587-8654
Интериорен дизайн 1587-8654 е разглеждан: 2935 пъти
Детайли на:

Дизайн на дневни стаи

Интериор на дневна „Блясък“

Бляскава, изискана, модерна и функционална дневна. Прекрасно съчетание на цветове, материали и форми, които създават несравнимия уют на този хол.
Помещението е със заоблена форма и затова и мебелите са проектирани по същия начин. Подовата настилка от сив гранитогрес е комбинирана със стени, покрити с бяла венецианска мазилка със сребристи отенъци. Същото покритие е използвано и за тавана, който е декориран с окачени тавани от гипсокартон. LED осветление и серия стилни осветителни тела осветяват стаята, като й придават още по-изтънчена визия. В интериора TV стендът представлява няколко декоративни стени, наредени една зад друга, които са изработени от акрилни плоскости. Същият материал е използван и за други декоративни елементи. В тази дневна са оформени две зони – зона за отдих и трапезен кът. Мястото за почивка е образувано от диван, ниска, елипсовидна масичка и две дизайнерски кресла, а пространството за хранене е сформирано от кръгла маса с четири стола, които са по дизайн на Ролф Бенц и са тапицирани с еко кожа.


Категории интериорен дизайн:
Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Интериор на дневна „Блясък“

Изпратете ни запитване за Интериор на дневна „Блясък“


ovk komentari   коментари (2)


климатизации

Мерал Саидова

Интересуват ме и двете..и цената на мебелите и цената на интериора.


публикувано: 11 Юни 2016, 15:02:21 годинаклиматизации

Мерал Саидова

Здравейте, интересува ме тоталната цена. Благодаря предварително


публикувано: 10 Юни 2016, 21:10:11 годинакухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти