Интериорен дизайн на Детска стая за момиче от проект на къща край София. Интериорен дизайн на къща във вилна зона до гр.София interiorendizain.eu

Артикулен номер : 423-115-013
Детската стая за момиче е решена в два цветни варианта, като клиентите настояваха да преобладава розовото. Интериорният дизайн на стаята е модерен, но съобразен с нуждите на подрастващите.
В центъра на композицията е нежният флорален фототапет зад леглото, в комбинация със заоблените елементи на окачения таван и множество малки лунички за приказна атмосфера.
Мебелите са футуристични, с продълговата заоблена форма, като модулите се повтарят и при шкафовете, и при ТВ модула. Детската стая е разделена на зона за учене с бюро и шкафове, зона за спане и зона за почивка и телевизия, в която е предвидено диванче с кръгла масичка.

Категории интериорен дизайн:
Семпъл и стилен интериор на тристайно жилище, - Интериорен дизайн на апартамент в гр.Ямбол, - Интериор на апартамент кв Драгалевци София, - Цялостен интериорен проект София квартал Изток, - Интериор Галакси, - Апартамент в Центъра, - Интериор на къща в гр. Самоков, - Интериорен дизайн на голям апартамент в гр.Перник, - Интериорен дизайн на апартамент в квартал Гео Милев, - Интериор на апартамент в гр.Стражица, - Дизайн на апартамент в ж.к.Дружба, - Дизайн на апартамент в ж.к.Мотописта, - Интериорен дизайн на мезонет в Монтана, - Интериорен дизайн на апартамент в гр. Видин, - Модерно обзаведено жилище, - Интериор на апартамент от кв. Надежда, - Интериор на жилище с нестандартна визия, - Интериор на жилище в свежи цветове, - Обзавеждане за жилище в топли цветове, - Интериор на жилище Корнелия, - Апартамент Винтидж, - Апартамент Дария, - Мезонет от кв. Надежда, - Интериор на къща в Горна баня, - Малко и компактно студио, - Интериорен дизайн на апартамент в бяло, - Интериор на жилище в съвременен стил, - Интериор на апартамент в ж.к. Овча купел, -

Коментирай Интериорен дизайн на Детска стая за момиче от проект на къща край София

Изпратете ни запитване за Интериорен дизайн на Детска стая за момиче от проект на къща край София


ovk komentari   коментари (0)