Комфорт в спалнята от TOYABG. Дизайн на спални interiorendizain.eu

Артикулен номер :
Интериорен дизайн е разглеждан: 4426 пъти
Детайли на:

Дизайн на спални

Комфорт в спалнята от TOYABG

Търсите ли обзавеждане за Вашата спалня, което да Ви предразположи към пълноценна почивка? Ето и един наш проект, който се надяваме да отговаря на Вашите предпочитания за комфорт.
Тук дизайнерът е подбрал цветова гама от неутрални цветове. Съчетани са кафяв, сив, бежов, цвят слонова кост и цвят охра. Заедно те създават наистина една изтънчена и спокойна атмосфера. За акцент е добавено тревисто зелено, който много добре се свързва цялостната цветова композиция.
Окаченият таван е изработен от гипсокартонени пласкости. Между него и основният таван е скрито LED осветление, което спомага за усещането на по-романтична обстановка. Подовата настилка представлява ламиниран паркет. В спалнята са обособени два основни къта - кът за спане и друг кът, в който да можете да се поседне удобно с интересна книга в ръка, разпускайки с чаша хубаво вино. В първият е разположена удобно двойно легло, а във вторият сме предложили два варианта за обзавеждане – единият е диван с лежанка и малка масичка, а другият е две уютни кресла. Стената зад тези две зони е решена с гардероб, шкафове и етажерки за книги, а насреща е разположен TV модул. Материалите, които са подходящи изработването на мебелния сет са MDF с лаково покритие - гланц и ламинирано ПДЧ.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Комфорт в спалнята от TOYABG

Изпратете ни запитване за Комфорт в спалнята от TOYABG


ovk komentari   коментари (1)


климатизации

Нели Василева

Интересува ме цената на комплекта


публикувано: 28 Юни 2017, 15:20:25 годинакухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти