Концептуален интериор на банка. Офисни и административни помещения interiorendizain.eu

Артикулен номер : 3578-9057
Интериорен дизайн 3578-9057 е разглеждан: 1799 пъти
Детайли на:

Офисни и административни помещения

Концептуален интериор на банка

Представяме ви един изключително модерен концептуален интериор на банка. В плана на формирането са вложени много иновативни идеи, които обикновено не се прилагат за такъв тип помещение. Стилът, на който е заложено, е хай тек (Hi-Tech). Той се характеризира с това, че в обзавеждането основно приложение намират технологии от всякакъв вид. Идеята е вътрешното оформление да привлича вниманието и на клиенти от по-млада възрастова група.
В пространството, което виждате са определени няколко места, където клиентите могат да се спрат и самостоятелно или с помощ от лице от персонала да получат информация относно някакъв интерес. Тези специални места са постове с тач (touch) екрани и конзоли с лежанки, пред които също са поставени информационни монитори. Също така помещението разполага с мултимедия и с интерактивна стена. Освен това има позиционирани няколко зони, където на клиента може да се обърне повече внимание, това са гишета, както и маси (високи и ниски) с поставени столове, кресла и пейки около тях. Цялата композиция е насочена към създаването на максимално удобство за посетителите.
В този интериорен проект подът е покрит със саморазливна подова настилка, стените – с латекс, като една малка част от тях са декорирани с принтове, а към тях са добавени и огледални стени. Окачени са допълнителни тавани, в които са поставени LED светлини. Осветление, под формата на LED панели, е вградено и в секциите, както и в гишетата. Относно материталите, във връзка с мебелите, е заложено на: MDF за маси, бюра, секции и архивни шкафове; високи столове – полипропилен, ниски столове, пейки – метални крака с прахово покритие и седалки с тапицерия кожа (естествена или еко), лежанки (конзоли) – пълнеж от пенополиуретан, тапицерия – дамаска или кожа; кресла – дамаска.

Категории интериорен дизайн:
Офис обзавеждане, - Офис столове, - Заведения, - Магазини, -

Коментирай Концептуален интериор на банка

Изпратете ни запитване за Концептуален интериор на банка


ovk komentari   коментари (0)