Красива спалня . Дизайн на спални interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1422-1406
Интериорен дизайн 1422-1406 е разглеждан: 8509 пъти
Детайли на:

Дизайн на спални

Красива спалня

Този интериор изпъква с изключително ефектния си подбор на розови нюанси, които въздействат много нежно и създава една разкошна атмосфера. Съчетахме елегантен дизайн, който е изразен чрез изчистени форми, прави линии и усещане за хармоничност между детайлите.
Като най-подходящо решение за под, се спряхме на дъбов паркет в светъл тон, но пожелание на клиента може да се избере и изработка от ламинат в същия цвят. Едната стена е декорирана с фото тапет с абстрактно изображение.
Естествено, централното място в композицията на мебелите е заето от леглото, което е тапицирано в кожа. Заложено е на конзолни, нощни шкафчета и на дълга табла, в двата края на която, перпендикулярно на нея, по височината на стената се издигат два елемента, които са изработени от гипсокартон. Освен декоративна, те имат и функцията на нощни лампи, тъй като в тях е скрито LED осветление. Срещу спалнята се разполагат бюро, етажерки и TV шкаф, а отстрани нея - голям гардероб.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Красива спалня

Изпратете ни запитване за Красива спалня


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти