Кухня Карина . Дизайн на кухни interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1425-2106
Интериорен дизайн 1425-2106 е разглеждан: 6568 пъти
Детайли на:

Дизайн на кухни

Кухня Карина

Представяме Ви интериор, който със сигурност би Ви се харесал, ако търсите чистота, функционалност и удобство в една кухня.
Проектът, който Ви показваме, е на кухненска зона от къща. Помещението е отворен тип, като има пряк достъп до дневния кът. Цветовете, които сме подбрали, можем да кажем, че са смес от мляко с какао. В днешни времена се избягват типичните за соц-културата еднообразни тавани, затова ние се спряхме на вече така добре наложилият се окачен таван. Неговата форма може да варира в най-различни геометрични форми. Избрахме осветителни тела, които са често предпочитани. Те са спотове и LED ленти, които са скрити между двете нива на тавана.
Подът е от гранитогрес. Кухнята е островен тип. Островът включва шкафове, керамичен плот с котлони и абсорбатор за вграждане каминен тип. Шкафовете са снабдени с различни механизми и аксесоари и са изработени от MDF с лаково покритие – гланц. Плотът е технически камък, а гърбът от ПДЧ. Уредите са вградени.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Кухня Карина

Изпратете ни запитване за Кухня Карина


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти