Кухня Монтана. Дизайн на кухни interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1322-2207
Интериорен дизайн 1322-2207 е разглеждан: 3469 пъти
Детайли на:

Дизайн на кухни

Кухня Монтана

Това е интериор на кухня от мезонет, в който преходът към различните зони е свободен. В проекта е включен и трапезен кът, който е образуван от голяма правоъгълна маса с шест стола.
Едно от удобствата в този интериор е телевизорът, който е поставен срещу трапезната маса, което пък е много подходящо решение за тези, които обичат да гледат телевизия, докато се хранят. Стената, на която е окачен телевизорът, е облицована с декоративна каменна облицовка. Подът е решен с ламиниран паркет, а за тавана са обединени окачен и опънат таван с матова фактура. По периферията на стаята са поставени лунички, а над зоната за хранене, както е най-често срещано, е спуснат полилей с нестандартна форма.
Кухнята е с удобно разположение на шкафовете и на оборудването. Мивката е за вграждане, както и електроуредите. Като дизайн е заложено на минималистичен стил. Идеята за гладки врати без дръжки, от естетична гледна точка, е много подходяща за хора, които предпочитат по-изчистена визия за обзавеждането си. Използвани за механизми за push отваряне, а за изработката – лакиран MDF гланц (бял и лилав цвят) и фурнирован MDF.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Кухня Монтана

Изпратете ни запитване за Кухня Монтана


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти