Кухня Ралита. Дизайн на кухни interiorendizain.eu

Артикулен номер : 127-0802-14
Интериорен дизайн 127-0802-14 е разглеждан: 6613 пъти
Детайли на:

Дизайн на кухни

Кухня Ралита

Дизайнът на кухнята е минималистичен, но с интересни заоблени детайли, които внасят доза екстравагантност. Кухнята е разположена на малка площ, а е нужно да съчетава функциите на кът за готвене и кът за хранене, както и да побере нужните електроуреди за вграждане и свободно стоящи за максимално удобство.
В долния ред шкафове са пералнята, миялната и фурната с котлони над плота от технически камък. Хладилникът е голям, свободно стоящ, а в шкафа над него е скрит климатикът. Заложените механизми са пуш отваряне с плавно прибиране и чупещ електронен механизъм на BLUM за горните шкафове.
Интересно и функционално решение е разтегателната маса на колелца, поместена в бар плота. Изтеглена напред, е достатъчна за четиричленното семейство, а когато гостуват приятели се издърпва и разпъва цялата. През останалото време може да седи прибрана в бар плота, за да се пести пространство. Телевизорът с подвижна поставка на стената позволява да се гледа и от холната част на стаята.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Кухня Ралита

Изпратете ни запитване за Кухня Ралита


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти