Кухня от Апартамент в Центъра. Апартамент в Центъра interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1619-0306
Интериорен дизайн 1619-0306 е разглеждан: 3099 пъти
Детайли на:

Апартамент в Центъра

Кухня от Апартамент в Центъра

Прекрасна кухня в съвременен стил. Елегантно излъчване и функционално разпределение. Ъгловото разположение е изключително практично, когато кухнята дели едно общо помещение с дневната.
В окачения таван на шкафовете са поставени лунички, които спомагат за по-добрия работен процес. За обзавеждането са характерни правите линии и гладките повърхности. Дръжките на кухненските мебели са заменени от push механизми за отваряне. Уредите са изцяло вградени. Материалът за изработката е MDF лаково покритие – гланц.


Категории интериорен дизайн:
Семпъл и стилен интериор на тристайно жилище, - Интериорен дизайн на апартамент в гр.Ямбол, - Интериор на апартамент кв Драгалевци София, - Цялостен интериорен проект София квартал Изток, - Интериор Галакси, - Интериор на къща в гр. Самоков, - Интериорен дизайн на голям апартамент в гр.Перник, - Интериорен дизайн на апартамент в квартал Гео Милев, - Интериорен дизайн на къща във вилна зона до гр.София, - Интериор на апартамент в гр.Стражица, - Дизайн на апартамент в ж.к.Дружба, - Дизайн на апартамент в ж.к.Мотописта, - Интериорен дизайн на мезонет в Монтана, - Интериорен дизайн на апартамент в гр. Видин, - Модерно обзаведено жилище, - Интериор на апартамент от кв. Надежда, - Интериор на жилище с нестандартна визия, - Интериор на жилище в свежи цветове, - Обзавеждане за жилище в топли цветове, - Интериор на жилище Корнелия, - Апартамент Винтидж, - Апартамент Дария, - Мезонет от кв. Надежда, - Интериор на къща в Горна баня, - Малко и компактно студио, - Интериорен дизайн на апартамент в бяло, - Интериор на жилище в съвременен стил, - Интериор на апартамент в ж.к. Овча купел, -

Коментирай Кухня от Апартамент в Центъра

Изпратете ни запитване за Кухня от Апартамент в Центъра


ovk komentari   коментари (0)