Кухня с трапезария Мери вариант 1. Дизайн на кухни interiorendizain.eu

Артикулен номер : 0038-1406
Интериорен дизайн 0038-1406 е разглеждан: 2684 пъти
Детайли на:

Дизайн на кухни

Кухня с трапезария Мери вариант 1

Това е проект на модерно обзаведени кухня и трапезария. В този интериор можем да забележим професионалната намеса в практичното разположение на всички важни мебелни елементи. Трапезният кът и кухнята се помещават в две различни помещения. За по-голямо удобство, като преграда между двете зони, вместо една обикновена врата , са поставени две плъзгащите врати. Общото между трапезарията и кухнята е ламинираната паркетна настилка.
Започвайки от кухнята виждаме удобното разположение на шкафовете и на вградените уреди. Цветовото решение е комбинация от черно с бяло. Част от стената и окаченият таван са боядисани в бледо жълто, което заедно със скритото LED осветление, правят интериора по-интересен.
Трапезарната зона е просторна. Основните цветове са бяло и маслинено зелено. Масата е за 8 души. Столовете са от поликарбонат с хромирана метална конструкция. Към обзавеждането са добавени два допълнителни шкафа и телевизор. Щрихът, който допълва цялостаната интериорна картина, се дължи на фрапиращият полилей. Излъчваната светлина от него, пръскайки интересни сенки навсякъде, създава една ефектна среда.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Кухня с трапезария Мери вариант 1

Изпратете ни запитване за Кухня с трапезария Мери вариант 1


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти