Невероятна спалня. Дизайн на спални interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1243-0708
Интериорен дизайн 1243-0708 е разглеждан: 5408 пъти
Детайли на:

Дизайн на спални

Невероятна спалня

Нежно изящество от дизайн, цветове и материали. Белите нюанси са съчетани в една перфектна комбинация, внасяща повече светлина в спалнята.
Окачен таван с корнизи добавя нотка аристократичност на стаята, а в комбинация с красивите перденца, това усещане се засилва двойно. Централно разположена и с най-важна функция, разбира се, е леглото. Таблата му е елегантно декорирана с капитонирана кожа. От двете страни на спалнята са разположени две нощни шкафчета с фрезовани фронтове, а върху тях са поставени семпли настолни лампи, с позлатени основи, които се съчетават с дръжките на мебелите. Към мебелния комплект е добавен и голям, красив гардероб с чекмеджета и с ниша за телевизор, който е уникално решение за съхранение на дрехи и други вещи. Тоалетката е неизменна част от един такъв интериор. А точно до прозорците е позициониран работен кът, състоящ се от малко бюро и кожен пуф.


Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Невероятна спалня

Изпратете ни запитване за Невероятна спалня


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти