Офис за мобилен оператор. Офисни и административни помещения interiorendizain.eu

Артикулен номер : 5465-3676
Интериорен дизайн 5465-3676 е разглеждан: 1889 пъти
Детайли на:

Офисни и административни помещения

Офис за мобилен оператор

В днешни дни ежедневието ни тече с бързи темпове, заетостта се е увеличила, а времето, с което разполагаме, е същото. Затова нашата идея за този офис на мобилен оператор е, колкото се може повече клиенти да получават максимално добро обслужване за минимално време. Това е и причината да се заложи на високотехнологично обзавеждане или така наречения Hi-Tech стил в интериора.
Целта ни е оформлението на офиса да е, колкото се може по-функционално, поради което в помещението са разпределени няколко места, където посетителят да може да се осведоми относно някакъв негов интерес и да му се окаже съдействие при необходимост. Такива места са гишета, маси със столове и с таблети, постове с multitouch екрани, конзоли с кресла и също с multitouch екрани, интерактивни стени и бели стени, на които се проектира мултимедия. Те дори са обозначени по пода изцяло в бял цвят.
Масите, където клиентите могат да провеждат разговори с обслужващо лице от персонала, са в два варианта – ниски и високи. Плотовете им са изработени от MDF с метални стойки или крака, като покритието е прахово. Съответно около тях са поставени пейки, посетителски столове, кресла тип пуф и високи столове. Пейките и ниските столове за посетители са с тапицерия от еко или естествена кожа и с метални крака, пуфовете са с дамаска, а щъркелите (високите столове) са направени от полипропилен. Конзолите са фиксирани места, където хората, които посещават офиса, да могат да се настанят удобно и да се информират от екрана пред тях. За тази цел зелените кресла са с пълнеж от пенополиуретан и с тапицерия – отново дамаска или кожа. В мебелната композиция са включени още работни бюра с компютри, архивни шкафове и секции. Цялото обзавеждане е изработено от MDF. Помещението се осветява от вградени в мебелите и в таваните светлини. Те са под формата на LED панели, ленти и спот луни. Подът е от саморазливна подова настилка. Стените са огледални или с покритие от латекс, като някои от тях са декорирани с принтове. Допълнителни, окачени тавани преминават по цялата основна конструкция, като това е най-често прилагания метод за модулиране на интериорното оформление.

Категории интериорен дизайн:
Офис обзавеждане, - Офис столове, - Заведения, - Магазини, -

Коментирай Офис за мобилен оператор

Изпратете ни запитване за Офис за мобилен оператор


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти