Спалня Анастасия. Дизайн на спални interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1451
Интериорен дизайн 1451 е разглеждан: 5081 пъти
Детайли на:

Дизайн на спални

Спалня Анастасия

В това обзавеждане на спалня се забелязва използването на мебели със съвременен и функционален дизайн. Характерно за този стил са правите линии и гладките повърхности. В интериора виждаме, че са подбрани неутрални, топли цветове, които в комбинация с изчистената визия на дизайнерската концепция, изграждат една спокойна атмосфера в стаята, предразполагаща към добра почивка.
В едната част на помещението е обособен кът за отдих, който е оформен от голямо легло и TV сет. Другата част, намираща се до прозореца, включва гардероб с плъзгащи врати и тоалетка, и бюро, съединени в една мебел. Декоративният таван е изработен от гипсокартонени плоскости, покритието му, както и на стените, е латекс. Гипсокартон е използван и в декоративните елементи по стените. На пода е постлан мек мокет, който придава усещането за уют в спалнята.
Завършекът на композицията на компонентите в интериора е оставен на правилно подбраното осветление, което се състои от вградени луни, скрито осветление и висящи нощни лампи, които заместват настолните.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Спалня Анастасия

Изпратете ни запитване за Спалня Анастасия


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти