Спалня Грейс. Дизайн на спални interiorendizain.eu

Артикулен номер : 4677-3478
Интериорен дизайн 4677-3478 е разглеждан: 5855 пъти
Детайли на:

Дизайн на спални

Спалня Грейс

Нежна и успокояваща хармония от дизайн, материали и цветове. Сивото може и да изглежда мрачен цвят, но всъщност той е много подходящ за интериор на спалня. Белият цвят от друга придава повече светлота на атмосферата в стаята.
Материалите, на които е заложено, са гипсокартон и латекс за тавана, същите са използвани и при стените, плюс декоративна мазилка, ламинат за пода и MDF за мебелировката. Осветлението е изцяло LED, като в случая са използвани спотове, вградени в тавана и ленти, които са скрити над гипсокартонения допълнителен таван.
Запазвайки простора и създавайки удобство, дизайнерът е обзавел помещението с най-необходимите мебели, без излишно претрупване. Централно е поставил двойно легло, което е снабдено с чекмеджета, ляво от него се намира двоен гардероб с плъзгащи врати, а от дясно има тоалетка, чийто плот е разделен на две и също така се повдига, като под него се открива пространство за съхранение на вещи, което е разграфено. Столът, виждащ се на визуализацията е дизайнерски и е от поликарбонат. Прозрачният елемент на стената също е поликарбонат, но по желание може да бъде и от плексиглас.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Спалня Грейс

Изпратете ни запитване за Спалня Грейс


ovk komentari   коментари (1)


климатизации

Svetlana Ivanova

Interesuvat me razmeri na spalniq kolplekt .I cena ,kakvi moduli ima spalniq komplekt .


публикувано: 07 Ноември 2017, 19:04:30 годинакухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти