Спалня Савана. Дизайн на спални interiorendizain.eu

Артикулен номер : 2319-2007
Интериорен дизайн 2319-2007 е разглеждан: 4025 пъти
Детайли на:

Дизайн на спални

Спалня Савана

Представяме Ви един проект, който сътворихме с нестандартно уютна атмосфера. В спалня „Савана“ сме използвали странната комбинация от цветове за спалня – черно, червено и бяло. Много хора умишлено избягват тези цветове, поради факта, че черният цвят е мрачен, а червеният пък е енергезиращ. Но пък тази комбинация е чудесна за хора, които искат интериорът в спалнята им да ги зарежда с енергия и стимулира за повече дейност. Тези цветове са чудесно комбинирани с минималистични мебели. Удобно легло, тапицирано в кожа, гардероб с плъзгащи врати, TV шкаф, съчетан в една мебел заедно с тоалетка, са мебелите, които изграждат спалния кът. Стаята разполага с ефектен окачен таван, изграден от гипсокартон, със скрито LED осветление и вградени спотове. Той придава на помещението модерно и стилно излъчване. Поставянето на фото тапет разчупва обстановката.
MDF с лаково покритие е в основата на тези гладки повърхности на мебелното обзавеждане. Мебелите са функционални и ергономични, за да може спалнята да бъде максимално приятна.


Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Спалня Савана

Изпратете ни запитване за Спалня Савана


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти