Спалня Шели. Дизайн на спални interiorendizain.eu

Артикулен номер :
Интериорен дизайн е разглеждан: 6858 пъти
Детайли на:

Дизайн на спални

Спалня Шели

С този наш проект ще Ви представим онова, което в момента е модерно в интериора на спални. За основни тонове в това обзавеждане сме подбрали неутрални, светли цветове, комбинирани с един тъмен контрастен цвят, заедно те изграждат една хармонична атмосфера, излъчваща уют и спокойствие. За осветление в спалнята сме избрали вградени спотове и скрито в деликатен окачен таван LED освтеление, те са особено предпочитани, защото дават ново звучене на помещенията и раздвижва линиите.
В спалнята сме създали няколко зони. В къта за спане е разположено голямо легло с табла и с нощни шкафчета конзолно закрепени за нея. До прозореца е добавен един функционален плот, който може да се използва за бюро или за тоалетка. Поставено е също така огледало и етажерки за книги. На отсрещната страна се намира гардеробът. Стаята е обзаведена още с TV шкаф и етажерка за стена над телевизора.
Мебелите са бели, от пръскан MDF, елегантни и стилни.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Спалня Шели

Изпратете ни запитване за Спалня Шели


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти