Спалня с гардеробна от къща в Горна баня. Интериор на къща в Горна баня interiorendizain.eu

Артикулен номер : 2025-1406
Интериорен дизайн 2025-1406 е разглеждан: 1568 пъти
Детайли на:

Интериор на къща в Горна баня

Спалня с гардеробна от къща в Горна баня

Чудна и красива! Модерна и удобна! Смятаме, че изискаността на едно обзавеждане не се дължи само на стила, но и на съчетанието на форми, цветове и материали, а със сигурност в тази спалня хармония има между всички тези изграждащи интериора компоненти.
Нежните, бледи цветове придават чувственост на спалнята, а ефектното осветление я подсилва. Интересната форма на тавана е направена от гипсокартон. Настилката е от ламинат. Обзавеждането е опростено, то включва голямо легло с табла, която се простира по цялата дължина на стената и се свързва със скрин. В стаята има още шкафове за съхранение на различни вещи, рафтове за книги и фотьойл. Гардеробът заема цяло отделно помещение. Поради малките си размери, гардеробната е в бял цвят, като така оптически изглежда по-просторна. Прибавено е и голямо огледало, зад което е скрито осветление и това още повече увеличава визуално пространството. За подредбата на дрехите са изградени отворени шкафове в бял цвят и чекмеджета в нежно прасковено.
За мебелния сет могат да се използват материали, като MDF, ПДЧ или масив. За повече информация относно проектиране и изработка на индивидуален интериор, можете да се обърнете към нашите дизайнери, с които можете да се свържете на телефоните изписани в сайта.

Категории интериорен дизайн:
Семпъл и стилен интериор на тристайно жилище, - Интериорен дизайн на апартамент в гр.Ямбол, - Интериор на апартамент кв Драгалевци София, - Цялостен интериорен проект София квартал Изток, - Интериор Галакси, - Апартамент в Центъра, - Интериор на къща в гр. Самоков, - Интериорен дизайн на голям апартамент в гр.Перник, - Интериорен дизайн на апартамент в квартал Гео Милев, - Интериорен дизайн на къща във вилна зона до гр.София, - Интериор на апартамент в гр.Стражица, - Дизайн на апартамент в ж.к.Дружба, - Дизайн на апартамент в ж.к.Мотописта, - Интериорен дизайн на мезонет в Монтана, - Интериорен дизайн на апартамент в гр. Видин, - Модерно обзаведено жилище, - Интериор на апартамент от кв. Надежда, - Интериор на жилище с нестандартна визия, - Интериор на жилище в свежи цветове, - Обзавеждане за жилище в топли цветове, - Интериор на жилище Корнелия, - Апартамент Винтидж, - Апартамент Дария, - Мезонет от кв. Надежда, - Малко и компактно студио, - Интериорен дизайн на апартамент в бяло, - Интериор на жилище в съвременен стил, - Интериор на апартамент в ж.к. Овча купел, -

Коментирай Спалня с гардеробна от къща в Горна баня

Изпратете ни запитване за Спалня с гардеробна от къща в Горна баня


ovk komentari   коментари (0)