Спалня в синьо. Дизайн на спални interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1544-3006
Интериорен дизайн 1544-3006 е разглеждан: 4835 пъти
Детайли на:

Дизайн на спални

Спалня в синьо

Дали пък синият цвят не би бил подходящ за спалня, въпреки студенината, която би предал на интериора? Защо пък не? Синьото се асоциира с небето, с морето... Особено, когато се комбинира светло синьо с бяло, се получава една прекрасна хармония.
В този проект сме заложили на сливово-син цвят. В неговата чудесна бледа тоналност, той се възприема много добре от човешкото око, като не се натрапва с висока контрастност. И така като материали за стените и тавана сме използвали първо гипсокартон за декоративните части, а като покритие – латекс и тапет. Подът е решен с ламиниран паркет в цвят, съответстващ на цялостната цветова комбинация.
Мебелите, като дизайн са практични, изчистени и същевременно интересни, поради един и същия повтарящ се елемент в цялата мебелна композиция. Ефектното синьо LED осветление подсилва още повече цялото това абстрактно излъчване на интериора и го прави да изглежда напълно завършен.

Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Интериорни проекти на други помещения от дома, - Дизайн на бани, -

Коментирай Спалня в синьо

Изпратете ни запитване за Спалня в синьо


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти