Уникална баня вариант 2. Дизайн на бани interiorendizain.eu

Артикулен номер : 1624-1507
Интериорен дизайн 1624-1507 е разглеждан: 2347 пъти
Детайли на:

Дизайн на бани

Уникална баня вариант 2

Красота и изящество се съчетават в този удивителен интериор на баня. Проектът е решен в изцяло модерни материали и съвременно обзавеждане.
Декоративният таван е направен от гипсокартонени плоскости, като за покритието му е използвана декоративна мазилка Стуко Венециано, а за да се подчертае още повече ефектното оформление е вградено LED осветление. Стените и част от пода са покрити със стъклокерамика в бял, прасковен и пурпурен цвят. Санитарният фаянс е от една серия, той се характеризира с овален дизайн. В интериора е заложено на душ пита за вграждане с вграден смесител. Също така тази зона за къпане е отделена с плъзгащ параван. Друг интересен компонент от банята е масажната вана, която е идеално решение за заслужена почивка след уморителния, работен ден. В допълнение към нея, в стената са оформени три кръгли ниши, в които могат да се поставят ароматни свещи.


Категории интериорен дизайн:
Дизайн на дневни стаи, - Дизайн на детски стаи, - Дизайн на кухни, - Дизайн на мека мебел, - Дизайн на спални, - Интериорни проекти на други помещения от дома, -

Коментирай Уникална баня вариант 2

Изпратете ни запитване за Уникална баня вариант 2


ovk komentari   коментари (0)


кухня и спалня по поръчка

Други наши мебели и проекти